Nieuws

Stal D'Hoore behaalt mooie resultaten
apr 26, 2015

De leerlingen van stal D'Hoore hebben een goed en leerzaam weekend achter de rug.

Paul was nog maar net terug van het zonnige Italië of hij mocht opnieuw met de vrachtwagen vertrekken naar het iets frissere maar droge Nieuwkapele.

In Hof ter Zeedijcke reden een aantal van onze klanten mee op de dressuurwedstrijd ingericht door de WVUR. Eerst en vooral proficiat aan alle leerlingen van stal D'Hoore die vandaag deelnamen aan de wedstrijd.

Hieronder enkele resultaten:

Melanie Dupont was heel trots op haar Enjoyke want zij won de proef A6 met een  dik 69 procent. 

In de M3 starten er ook enkele leerlingen van stal D'Hoore.  Wouter D'Hoore met Drakkar van de Moerhoek  won de proef met  ruim 69 %, daarmee heeft hij voldoende punten behaald om M10 nationaal te mogen starten. Dus weer een nieuwe uitdaging voor Wouter en Drakkar.

Vanhoeck Francesca zette ook een heel correcte proef neer en werd beloond met ruim 67% en een 2de plaats.

Decloedt Marianne, een leerlinge van onze zoon Brecht, werd 3de met ruim 64%.

Dan volgden ook nog Verthriest Herwig en Desplenter Veronique ( eveneens een leerling van Brecht) met ruim 62 %.

Bij de reeks 4j maakte Wouter zijn officiël wedstrijddebuut met Guess ( een halfbroertje van Drakkar) en hij reed een nette proef waarmee hij eveneens beloond werd met 75% en een eerste plaats. We hebben veel vertrouwen in dit jonge paard en zullen hem rustig verder uitbouwen naar het BK in Gesves voor jonge paarden.

Tenslotte kwamen de 5j aan de beurt en daarin starten eveneens 2 klanten van stal D'Hoore nl Vanhoorne Shana en Verthriest Jaana elk hun 5j voor het eerst op een officiële wedstrijd . De beide paarden waren heel verstandig en lieten zich goed zien. De overwinning ging naar Jaana eveneens met ruim 75% , gevolgd door Shaana met ruim 71%.

Proficiat aan alle ruiters van stal D'Hoore met deze mooie resultaten.

Zoals eerder vermeld was Paul deze week ook  in het zonnige Italië om de eventing amazone Lisa Sabbe te begeleiden op de CCI3* en de CCI1*.

Lisa reed de twee paarden reeds met veel meer overtuiging door de proeven en dat leverde een nieuw persoonlijk record op voor haar , nl 40.1 strafpunten en dat was goed voor een 2de plaats. Ook proficat aan Lisa.