Nieuws

oefenwedstrijd 2015 meer info!!!!
feb 16, 2015

Zoals reeds eerder gemeld zal de oefenwedstrijd op 29/03/2015 doorgaan in manege Deloof in Torhout. 

We hebben opnieuw 4 Nederlandse juryleden kunnen uitnodigen die jullie de nodige uitleg voor jullie proef kunnen geven. De juryleden zijn Pauline Nispen-Knols, Jacques van der Harst , Ivanka Nuytten en Jeff Heystek. 

Het concept is weer zoals voorgaande jaren dat éénzelfde combinatie 1 of 2 proeven kan rijden.  Iedere ruiter krijgt 10 min de tijd zodat hij eerst zijn proef kan rijden en daarna nog enkele nuttige tips van de jury kan meekrijgen.

De ruiter zorgt zelf voor iemand die bij de jury kan staan om de ganse proef en de uitleg erna te filmen of op te schrijven op een protocol ( mee te brengen door de ruiter)

Vanaf 15 maart zal je kunnen inschrijven via de website of via de facebookpagina van stal D'Hoore. Daar zal een link vermeld staan om in te schrijven. Je zal kunnen inschrijven vanaf 15 maart tot en met maandag 22 maart. Het aantal inschrijvingen is wel gelimiteerd dus wees er snel bij. Gelieve ook bij de inschrijving te vermelden of de proef op 20X40 of 20X60 gereden wordt. Inschrijven is 15 euro per proef.

Zoals voorgaande jaren willen we ook iets extra's doen op de wedstrijd en dit jaar is er een mogelijkheid om je houding en zit te laten analyseren door core stability trainer en kinesist Wouter D'Hoore.

Core stability screening

Indien u geïnteresseerd bent om u ruiterhouding te optimaliseren, dan kunt u langskomen bij core stability specialist Wouter D’Hoore. Samen met u analyseert hij de video van u proef en doet hij enkele individuele testen (evenwicht, coordinatie, kracht, souplesse). Op basis hiervan krijgt u tips en oefeningen om u lichaamsbewustzijn te vergroten en u paard zijn lichaam beter te kunnen controleren vanuit u zit. Meer info over de ruitertraining van Stal D’Hoore vindt u op: https://www.facebook.com/ridertrainingstaldhoore

Indien je geïnteresseerd bent voor zo'n screening gelieve dat dan ook aan te vinken bij de inschrijving. Deze screening is gratis.