Opfok
KWPN

Naam: Ginassi

geslacht: Merrie

stamboek: KWPN

kleur: Bruin

geboortedatum: 26/06/2011

fokker: Stal D'Hoore

Ginassi is een dochter van Lichte Tour-hengst United, die succesvol is onder wereldkampioen Edward Gal. United behaalde zelf de hoogste punten ooit gegeven tijdens het verrichtingsonderzoek van het KWPN en is inmiddels een veelgevraagde dekhengst. Hij leverde dan ook de unieke prestatie: in 1 jaar was hij de vader van de kampioen van de hengstenkeuring (Bordeaux), de winnaar van de Pavo-cup (TC Athene) én de nationale merriekampioen (Brooklyn). Zijn kinderen vallen op door hun goede instelling, sterke achterbeen en goede galop.

United stamt zelf af van de bekende Krack C, die internationlaal Grand Prix liep onder Anky van Grunsven. Ook moedersvader TCN Partout liep internationaal Grand Prix onder Anky en is de vader van de bekende merrie Exquis Nadine (Hans Peter Minderhoud). Sultan bevestigt de werkwilligheid in deze lijn.

De moeder, Cassy, is een dochter van Sandro Hit en heeft verder het bloed van de topverevers Calypso I en Farnese in haar aderen. De moederlijn leverde al talloze Grand Prix spring- en dresuurpaarden, alsook enkele gekeurde hengsten. Daaronder Sandro King, de volle zus van Cassy, die Grand Prix loopt in Denemarken en Poet, Cassy's halfbroer, die internationaal 1.60m sprong.

Coming soon

Momenteel nog geen video.
United Krack C Flemmingh (preferent)
Gicara II (keur preferent prestatie)
Nessia (ster) TCN Partout
Jessica (keur)
Cassy Sandro Hit Sandro Song
Loretta (elite)
Calystra Calypso I
Marina