Vroegere wedstrijdpaarden
KWPN

Naam: Zsa Zsa BW

geslacht: Merrie

stamboek: KWPN

predikaat: Sport dressuur

kleur: Donkerbruin

geboortedatum: 31/03/2004

stokmaat: 1.68 m

fokker: M.C.H Brunnink - Witkampf

De afstammeling van Zsa Zsa BW bestaat uit louter stempelhengsten. Vader De Niro is een zoon van dressuurlegende Donnerhall. De Niro werd zelf reservesieger, liep succesvol Grand Prix en is een geliefde vererver. Hij heeft ontelbaar veel nakomelingen die het goed doen op veilingen, keuringen en in de sport. Zo werd zijn o.a. zijn zoon Deveraux wereldkampioen bij de 6-jarige dressuurpaarden in Verden.

Moedersvader Flemmingh is zo mogelijk nog succesvoller. Deze preferente hengst is de vader van meerdere Grand Prix-dressuurpaarden (o.a. Lingh en Krack C) en heeft een eigen hengstenlijn in Nederland. Verder in het pedigree zien we de preferente Grand Prix-springhengst Ahorn en de preferente volbloed Erdball xx terug.

Ook de moederlijn van deze Zsa Zsa BW bevat heel wat predikaten met 3 generaties preferent op een rij.

Met zo'n interessante afstammeling is het dan ook niet verwonderlijk dat Zsa Zsa BW reeds een veulen heeft, nl. een hengstveulen van 2-voudig wereldkampioen Florencio.

Zsa Zsa BW is een paard met een zeer goed karakter en interieur. Ze heeft over 3 goede basisgangen waarbij de stap opvalt. Ze beschikt over veel takt en afdruk.

Sport dressuur op 6-jarige leeftijd.
Momenteel nog geen video.
De Niro
Flemmingh (preferent)
Ahorn (preferent)